Productinformatie

Al onze tafels worden in Nederland geproduceerd bij een gerenommeerde meubelfabrikant. Natuurlijk voldoet het hout dat gebruikt wordt aan alle kapvergunningen en wettelijke invoer eisen. Het is afkomstig van Europese houtplantages.

De tafelbladen zijn 4 centimeter dik. Hiervoor wordt massief rustiek eiken gebruikt. Dit heeft als kenmerk dat er noesten in het hout zitten. Zo ontstaat er een mooie tafel met een stoer en robuust uiterlijk.

De tafelbladen worden samengesteld uit planken die in breedt variëren. Hierbij kunt u ervan uitgaan dat de plankbreedte minimaal 3 en maximaal 15 cm is. Zo is elke tafel uniek. Zie voor een duidelijk voorbeeld van een blad de foto.

U kunt uw tafel op 2 manieren laten afwerken; afgelakt in een matte lak of in de olie. Beide afwerkingen hebben hun eigen specifieke kenmerken.

Een lakafwerking heeft een strakke uitstraling en beschermt de tafel beter tegen krasjes. Een olieafwerking heeft een stoere uitstraling, en krasjes kunt u zelf verwijderen door de tafel opnieuw in de olie te zetten. Voor verdere info zie ONDERHOUDSINFORMATIE.