Oud eiken tafel

Een oud eiken tafel is een meubel met stijl die rust creëert in uw woonkamer. De tafel, van massief hout gemaakt, geeft een landelijke tint aan uw inrichting. Oud eiken tafels zijn karakteristiek en nooit hetzelfde. Dit maakt de oud eiken tafel, met zijn eigen kenmerken, tot uw persoonlijke tafel. De eettafel spreekt tot uw gevoel, geeft sfeer en maakt de huiskamer een stuk persoonlijker dan bijvoorbeeld een standaard eetkamertafel van de Ikea, die u in de kamer van uw vrienden en kennissen aantreft.

Bekijk nu ons assortiment

Oud eiken tafel

In elke inrichting kan een oud eiken tafel van TopTafels een plaats krijgen. Voor een strak interieur kunt u voor een tafel in donker grafiet gaan: bij deze tafel zijn de karakteristieke barsten in het hout minder zichtbaar. Perfect als u een moderne sfeer wilt creëeren in uw huiskamer!

Behalve donker grafiet kunt u bij TopTafels kiezen voor de kleuren, van donker naar licht:

  • Hazelnoot bruin
  • Aarde
  • Blank eiken
  • Natuurlijk eiken
  • Kiezelgrijs

De afmetingen van het tafelblad van uw oud eiken tafel kunt u zelf bepalen. Heeft u een wat kleinere huiskamer en eet u niet met veel mensen samen? Dan kunt u voor een tafel van eikenhout van 140 x 90 centimeter kiezen. De lengte en de breedte van het tafelblad mag u zelf selecteren als u een van onze tafels op de website bestelt. Ook uit onze vier modellen eettafels maakt u uw eigen keuze.

Een oud eiken tafel van TopTafels heeft niet alleen een authentieke uitstraling. Het is een unieke tafel, van degelijk hout gemaakt. Of u nu graag een oud eiken tafel wilt om uw antieke inrichting af te maken, of om een sfeervol tintje aan uw moderne inrichting te geven, TopTafels kan u altijd verder helpen.

Bent u op zoek naar een solide, authentieke eettafel, die u precies naar uw eigen idee kunt samenstellen én die scherp geprijsd is? Bestel dan nu een oud eiken tafel bij TopTafels. En heeft u een houten tafel in gedachten, maar heeft u nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de oud eiken tafel van uw smaak!