Massief eiken tafels

De massief eiken tafels van TopTafels zijn gemaakt van rustiek hout. De noesten, die zo kenmerkend zijn voor oud eiken, zorgen er dan ook voor dat de massief eiken tafel er doorleefd uitziet. Een eiken tafel van TopTafels is een natuurproduct dat met de grootste zorg is behandeld, waardoor u een sterke tafel met een mooie lak- of olielaag in uw huiskamer heeft.

Bekijk nu ons assortiment

Massief eiken tafels

We vinden het belangrijk om het beste hout te gebruiken. Maar TopTafels wil ook graag op een vriendelijke manier met de natuur omgaan. Daarom zorgen we ervoor dat we alle wettelijke invoereisen respecteren. Het hout dat voor onze massief eiken tafels wordt gebruikt, komt van Europese houtplantages. In de fabriek waar uw eettafel gemaakt wordt, werken vakmensen. Met jaren ervaring en de juiste kennis maken zij massief eiken tafels, die geheel op uw wensen zijn afgestemd en met oog voor detail geperfectioneerd worden.

TopTafels levert diverse modellen massief eiken tafels, die onderling nogal wat verschillen. De poten zijn bijvoorbeeld in een A-vorm te verkrijgen (bij het model "De Amsterdam", als een brede plaat ("De Wageningen"), in de traditionele vorm ("De Nijmegen") of door een balk verbonden ("De Utrecht"). Elke vorm geeft de tafel een andere look: u kunt precies de massief eiken eettafel kiezen die u het meest aanspreekt.

Voor al onze massief eiken tafels, welk model dan ook, gebruiken wij dikke planken eikenhout. Alle tafelbladen zijn vier centimeter dik, en varieren in breedte van drie tot vijftien centimeter. De verschillende tafels krijgen zo elk hun eigen karakter.

Omdat onze modellen en kleuren massief eiken tafels onderling nogal verschillen, kunnen we een breed scala aan tafels leveren. Wilt u een traditionele tafel die warmte en sfeer uitstraalt? Of kiest u voor een strakke inrichting, met een donkere tafel? Tussen onze vier modellen, elk verkrijgbaar in zes kleurschakeringen, kunt u gegarandeerd vinden wat u zoekt.

Massief eiken tafels worden bij TopTafels door ervaren professionals met de beste houtsoorten gemaakt. Alleen zo kunnen wij u een mooi natuurproduct garanderen. U kunt zelf kiezen welk model en welke kleurtint uw eetkamertafel mag hebben. Binnen een mum van tijd staat uw persoonlijke tafel van eikenhout in uw woonkamer te shinen! Bestel nu een van onze massief eiken tafels online.