Houten tafels op maat

Bent u op zoek naar de perfecte eettafel? En kunt u steeds net niet de tafel vinden die aan uw eisen voldoet? Bij TopTafels kunt u zelf helemaal uw eigen tafel samenstellen. De houten tafels worden op maat gemaakt, en ook het model en de kleur kiest u helemaal zelf.

Bekijk nu ons assortiment

Houten tafels op maat

U heeft bij ons de keuze uit vier soorten houten tafels die op maat geleverd kunnen worden:

  • De Nijmegen
  • De Wageningen
  • De Amsterdam
  • De Utrecht

Deze modellen tafels kunnen wij leveren met een lengte van 140 centimeter tot 300 centimeter, en met een breedte van 90, 100 of 110 centimeter. Precies zoals u het wenst! Qua kleuren zijn onze houten tafels op maat te bestellen in zes tinten, van kiezel grijs tot donker grafiet.

Het voordeel van de houten tafels op maat die we bij TopTafels kunnen leveren, is dat ze zeer scherp geprijsd zijn. Direct vanuit de fabrikant worden de eetkamertafels geleverd: daardoor kunnen wij de houten eettafels een stuk goedkoper aanbieden dan andere meubelzaken. Als u vorm heeft gegeven aan uw wensen voor een van onze houten tafels op maat, dan kunt u de tafel gemakkelijk via onze website bestellen. Bovendien hoeft u bij ons niets aan te betalen!

Onze houten tafels op maat kunnen u op twee manieren afgewerkt zijn: het hout kan met lak of met olie worden afgewerkt. De eettafels die met lak afgewerkt worden kunnen met een vochtige doek worden afgenomen en vervolgens met een droge doek nagewreven. Houten tafels die met olie zijn afgewerkt zijn gevoeliger voor vlekken en vocht, maar de olieafwerking laat de natuurlijke uitstraling van hout beter tot zijn recht komen. Als u een houten tafel bij TopTafels bestelt, sturen wij u natuurlijk informatie over het onderhoud toe.

Als u de tafel heeft samengesteld, kunt u op "genereer mijn tafel en toon productinformatie" klikken. U krijgt dan meer informatie over uw toekomstige tafel te zien. Wilt u meer weten over onze houten tafels op maat en kunt u het niet op de website vinden? Dan kunt u altijd even via e-mail contact met ons opnemen, of door even te bellen. We helpen u graag!