Houten tafels op maat gemaakt

Zoekt u een tafel van mooi eikenhout in bijzondere afmetingen? TopTafels levert houten tafels, compleet op maat gemaakt! Omdat wij rustiek eikenhout gebruiken krijgen onze tafels een robuust uiterlijk. Een houten eettafel van TopTafels is sterk en omdat wij 'm vakkundig lakken of oliën, is hij gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk nu ons assortiment

Houten tafels op maat gemaakt

Het ontwerp van de houten tafels die wij op maat gemaakt hebben, geeft een stoer tintje aan uw inrichting. Maar daarin heeft u ook zelf de keuze. U kunt de tafel gebruiken als echte eye-catcher in uw woning, maar u kunt ook kiezen voor een minder opvallende tafel. Alle houten tafels zijn tijdloos! Een houten tafel die door TopTafels op maat gemaakt wordt is dus een investering waar u lang plezier van zult hebben.

De houten tafels die wij op maat gemaakt hebben zijn, in vergelijking met houten tafels van andere meubelzaken, niet eens een grote investering. TopTafels verlangt van u geen aanbetaling en bovendien wordt de tafel rechtsteeks vanuit de fabrikant bij u thuis geleverd. Dit scheelt in de kosten, waardoor we u de tafel veel goedkoper kunnen leveren.

Onze houten tafels die op maat gemaakt worden voor u zijn verkrijgbaar met een lengte vanaf 140 centimeter tot 300 centimeter. U kunt kiezen voor een smallere of bredere tafel variërend van 90 tot 110 centimeter. We maken graag naar uw wensen een mooie houten tafel. Of u nu klein of groot woont en met veel of weinig mensen samen eet: TopTafels levert voor elk wat wils.

Wij leveren geen standaard tafels. Elk van onze houten tafels die speciaal op maat gemaakt wordt, drukt een gevoel uit door de combinatie van creativiteit in het model en het gebruik van rustiek eikenhout. Geen enkele houten tafel van TopTafels is hetzelfde!

Wilt u graag een eiken tafel op maat laten maken door de vakmensen van TopTafels? Ga dan nu naar onze pagina modellen, prijzen en bestellen en vul de gewenste afmetingen van uw tafel in. Bestellen is heel eenvoudig: binnenkort heeft u één van de prachtige houten tafels, op maat gemaakt door TopTafels, in uw woonkamer staan!