Grote houten tafel

Bent u met veel mensen thuis, of ontvangt u regelmatig visite? Hoe dan ook, u wilt met iedereen gezellig kunnen eten aan een grote houten tafel, die laat zien dat u gevoel heeft voor mooie meubelen. Hoe groot de eettafel mag zijn, dat is niet aan ons om te beslissen. TopTafels maakt voor u een grote houten eettafel op maat, tegen aantrekkelijke prijzen!

Bekijk nu ons assortiment

Grote houten tafel

TopTafels biedt u alle keuze in het model, de afmetingen en de kleur van uw grote houten eettafel. Wij vinden het echter van het grootste belang dat we kwaliteit kunnen waarborgen. Daarom zorgen we ervoor dat het tafelblad van elke tafel een dikte heeft van vier centimeter. Voor de stevigheid van de eettafel is het ook belangrijk om sterk hout te gebruiken. Uw grote houten tafel wordt alleen met het beste rustiek eikenhout gemaakt. Het ontwerp van elke tafel is zo, dat de poten veel gewicht kunnen dragen, zodat u gerust met veel mensen aan de tafel kunt eten.

Kwaliteit betekent ook dat de tafel mooi blijft, ook als u er eens op knoeit. Wij oliën of lakken de grote houten tafel zorgvuldig, zodat u hem goed schoon kunt houden. Daarnaast leveren wij uitgebreide onderhoudsinformatie mee als u een tafel bij ons bestelt. TopTafels legt u graag uit hoe u de eetkamertafel het beste kunt behandelen.

Ons voornaamste doel is u aan een grote houten tafel van kwaliteit helpen. Hoge prijzen passen niet in onze visie. Daarom zorgen we ervoor dat u voor de laagste prijs een "toptafel" kunt kopen: direct vanuit de fabriek worden onze tafels geleverd. Dit kunt u zeker merken in de kosten! Een houten tafel van TopTafels is dan ook een stuk goedkoper dan een tafel van andere meubelzaken.

In onze ogen verkoopt een product van kwaliteit zichzelf. We doen daarom niet aan schreeuwende reclames, maar werken op basis van mond-tot-mond reclame. Als u bij TopTafels een grote houten tafel koopt, geven wij u een referentiecode mee. Wanneer vrienden of kennissen van u een tafel bij ons kopen met deze referentiecode, dan krijgt u zelf honderd euro van ons op uw rekening gestort! Zo kunt u uw grote houten tafel vanzelf terugverdienen.

Bent u geïnteresseerd in een mooi natuurproduct, dat niet te duur is en dat u zelf kunt aanpassen aan uw eigen wensen? Bestel dan nu een grote houten tafel online of neem even contact met ons op voor verdere vragen!