Eiken tafels op maat

Heeft u specifieke afmetingen in uw hoofd die uw houten tafel moet hebben en kunt u alleen tafels met standaard maten vinden? TopTafels levert eiken tafels op maat van de beste kwaliteit. Onze tafels zijn van de beste houtsoorten gemaakt en de afwerking krijgt bij ons de volle aandacht. Daarom staan onze eiken tafels op maat mooi in uw huiskamer, precies met de afmetingen die u wenst!

Bekijk nu ons assortiment

Eiken tafels op maat

De eiken tafels op maat hebben een tafelblad van minimaal vier centimeter dik. Dit zorgt ervoor dat onze tafels zeer stevig zijn. Voor onze eiken tafels gebruiken wij rustiek hout, in kleuren die u zelf kunt kiezen. Het ontwerp van de tafel die op maat wordt gemaakt laten we namelijk geheel aan u over.

Bij TopTafels kiest u zelf:

  • Het model van de eiken tafel op maat
  • De kleur (variërend van zeer licht tot zeer donker)
  • Natuurlijk de afmetingen: we maken graag uw eigen ontwerp voor u op maat!

TopTafels heeft twee manieren om ervoor te zorgen dat de tafel naar uw eigen design niet teveel hoeft te kosten. Ten eerste worden onze eiken tafels op maat direct vanuit de fabriek geleverd: dit scheelt enorm. Ten tweede heeft u zelf wat invloed op de prijs. Kent u namelijk mensen die ook graag één van onze eiken tafels op maat zouden willen hebben, dan kunt u hen naar TopTafels verwijzen. Kopen zij dan bij ons een houten tafel op maat, dan maken wij honderd euro naar uw rekening over! U hoeft daarnaast bij TopTafels geen aanbetaling te doen als u een van onze eiken tafels op maat bestelt.

Het hout dat wij voor onze eiken tafels op maat gebruiken is sterk en blijft, ook nadat we de tafel met lak of olie hebben afgewerkt, een natuurlijke uitstraling houden. Deze natuurlijke sfeer wordt versterkt door de noesten die oorspronkelijk al in het hout zitten. Onze tafels op maat zijn makkelijk te onderhouden, waardoor ze lang mooi blijven.