Eiken houten tafel

Een eiken houten tafel is bij TopTafels te verkrijgen in natuurlijk eiken en blank eiken. Het verschil tussen beide tafels is te vinden in de uitstraling. Als u liever een lichtere tafel heeft, dan kunt u het beste voor natuurlijk eiken gaan. De tafel is mooi afgewerkt, maar blijft de uitstraling van onbehandeld hout houden. De blank eiken tafel is er voor de liefhebbers van authentieke, eiken meubelen.

Bekijk nu ons assortiment

Eiken houten tafel

TopTafels levert voor elk wat wils: wij bieden namelijk de unieke mogelijkheid om uw eigen eiken houten tafel samen te stellen. Uit vier modellen, talloze afmetingen en zes kleuren kunt u de beste keuze maken. Uw eettafel past straks perfect bij uw interieur en bij uw persoonlijke smaak!

De modellen tafels in het assortiment van TopTafels zijn "De Nijmegen", "De Wageningen", "De Amsterdam" en "De Utrecht".  Een eiken houten tafel van het model Nijmegen heeft door de twee poten een traditioneel uiterlijk. Deze poten kunnen we op elke plek in het tafelblad plaatsen: ook hierin laten wij de keuze geheel aan u.

De Wageningen kenmerkt zich door twee brede platen als tafelpoten. Deze tafelpoten geven de houten tafel een stoer en modern uiterlijk. Een eiken houten tafel van dit model krijgt een authentiek uiterlijk doordat hij uit kernhout wordt gemaakt. Dat kunt u merken aan de noesten en scheuren in het hout.

Een eiken houten tafel die we "De Amsterdam" noemen heeft poten uitgevoerd in een A-stijl. De tafel krijgt daardoor het uiterlijk van een picknicktafel met een landelijke uitstraling: alsof u zich midden in de natuur bevindt. Ook deze tafel wordt echter perfect afgewerkt. De kwaliteit van de eettafel staat bij TopTafels op de eerste plaats!

Dan hebben wij nog "De Utrecht". Het stevige uiterlijk verkrijgt deze eiken houten tafel door zijn poten. In elke huiskamer kan deze tafel zijn plekje vinden!

Bestel nu een eiken houten tafel van bovenstaande modellen via onze website: wij gaan graag met uw ontwerp aan de slag.