Eiken eetkamertafel

Als u van authentieke houten meubelen houdt, kunt u eens kijken naar een eiken eetkamertafel van TopTafels. Onze eetkamertafels passen letterlijk en figuurlijk bij uw interieur: we maken de tafel voor u op maat, maar hij sluit ook qua ontwerp gegarandeerd bij uw meubilair aan. U ontwerpt de tafel namelijk helemaal zelf! Ook bij zaken die een zeer groot assortiment hebben, vindt u niet altijd de tafel die u zoekt. TopTafels biedt u volledige keuzevrijheid.

Bekijk nu ons assortiment

Eiken eetkamertafel

Online kunt u uw tafel samenstellen. Per ontwerp bieden we wat productinformatie aan. Zo kunt u de kenmerken van de eiken eetkamertafel rustig doorlezen, waarna u deze eenvoudig kunt bestellen. Als we uw bestelling ontvangen hebben, zullen we snel contact met u opnemen. We bespreken dan uw ontwerp. Vervolgens geven we uw wensen dan door aan de fabriek, waar de eettafel speciaal voor u wordt gemaakt. Voor de perfecte eiken eetkamertafel hoeft u bijna niets te doen, TopTafels regelt het voor u!

Houdt u van licht in uw huis, of past een lichte tafel gewoon beter bij uw inrichting? Dan kiest u voor een tafel in kiezelgrijs of natuurlijk eiken. Een eiken eetkamertafel met deze kleuren geeft een rustige sfeer aan uw huiskamer. Liefhebbers van authentiek eiken kiezen bijvoorbeeld voor onze blank eiken eetkamertafel. Ook als donkere houten tafels beter bij uw smaak aansluiten kunt u bij TopTafels terecht: wij bieden ook tafels in de kleuren "aarde", "hazelnoot bruin" en "donker grafiet".

Als u bij TopTafels via de website bestelt, heeft u binnenkort tegen een scherpe prijs een exclusieve eiken eetkamertafel in de woonkamer staan, afgestemd op uw wensen. Nergens anders ziet u dezelfde tafel, wat hem tot een bijzonder meubel maakt. Verder kunt u er natuurlijk van uit gaan dat we alleen het mooiste hout gebruiken om uw persoonlijke eetkamertafel te vervaardigen. En knoeit u een keer op de tafel? Dan kunt u hem gemakkelijk schoonmaken. De lak, die we gebruiken om de eiken eetkamertafel professioneel af te werken, zorgt ervoor dat vlekken niet gelijk in de tafel trekken. Als u nu een van onze eettafels bestelt, heeft u daar nog jaren plezier van!